STRATEGISCH INNOVEREN

Doelgerichte innovatie vergroot uw kans op succes. Maak innovatie onderdeel van uw strategie. Weet wat er speelt in uw omgeving. Weet welke ontwikkelingen uw innovatie kansrijk maken. Weet wie uw nieuwe klanten zijn en welke waarde de innovatie voor hen heeft. Vraag ons om u daarbij te helpen. Wij analyseren uw kansen én bedreigingen. Wij onderzoeken met u waar u uw argumenten kunt versterken. Met een businessmodel brengen wij uw winstkansen in kaart. Dan kunt u weloverwogen nieuwe richtingen kiezen en investeringsbeslissingen nemen. Zo begeleidt Swarte innovation development uw innovatieproces: kort en krachtig, met effectieve methoden en nieuwste inzichten.

SUCCESVOL INNOVEREN

Uw ideeën. Hoe haalbaar zijn die? Hoe geeft u ze concreet vorm? Wij onderzoeken de haalbaarheid en ontwerpen met u nieuwe concepten op basis van uw ideeën. Hoe leiden uw ideeën tot nieuwe businessmodellen? Wij ontwikkelen die voor u. Welke samenwerkingspartners heeft u nodig? Wij selecteren die voor u. Daarnaast voeren wij ook technologische analyses en marktanalyses uit. Swarte innovation development gebruikt bewezen scans om het innovatievermogen van uw organisatie te vergroten. Wij helpen uw innovatietraject te versnellen.

VISIE & STRATEGIE

Visie leidt tot inzicht. Inzicht in ontwikkelingen van markt en samenleving. Een missie beschrijft het bestaansrecht van uw organisatie, is concreet, kort, scherp. Bijna controversieel. Visie en missie zijn de basis voor uw strategie. Uw strategie legt dilemma’s bloot. Dwingt u tot keuzes. Uw toekomstplan vertelt u waar u naartoe wilt en welke middelen u daarvoor nodig hebt. We doen trendverkenningen en maken toekomstscenario’s, om uw organisatie bestand te maken tegen onverwachte ontwikkelen. Uw strategie wordt hierdoor sterker. Dankzij uw strategie benut u ook eerder nieuwe kansen.

BUSINESS MODELLEN

Waar zit de sterkte van uw organisatie? Dat leest u niet alleen af uit de resultaten. Waar zit de waarde voor uw personeel, uw klanten, uw leveranciers? Zet die waarde om in verdiensten. Een businessmodel geeft u inzicht in de sterke kanten van uw organisatie. Maar ook in uw zwakten: waar kunt u méér verdienen en waar maakt u onnodige kosten? Wij maken businessmodellen volgens de krachtige en inspirerende canvasmethode. Met het businessmodel heeft u een handzame methode in handen om nieuwe richtingen in te slaan. En die te delen met uw medewerkers en klanten.