LEREN INNOVEREN

Kennis delen en opbouwen. Swarte innovation development deelt met u de nieuwste inzichten in toekomstverkenning, innovatie en strategie. Ken de mechanismen achter innovatie. Begrijp de kritische succesfactoren. We leveren bijdragen aan vooraanstaande opleidingen op het gebied van strategie, toekomstverkenning en innovatie. We verzorgen In-company workshops en spreken op congressen. Swarte innovation development is CRKBO erkend.

LEERGANG IN COMPANY

Uw strategie is vertrouwelijk. Die wilt u niet zomaar delen in een algemene leergang. Met een in-company training of taskforce van Swarte innovation development blijft de strategie en kennis binnen de muren van uw organisatie. Met topdocenten zet u uw eigen leergang op. In uw eigen, vertrouwelijke omgeving deelt u de nieuwste inzichten met uw staf en werken we uw eigen praktijkcases uit.

INNOVATION ICONS

Wat zeggen grote denkers over innovatie? Zeven generaties innovatie worden op een rij gezet. De verschillende visies en uitgangspunten worden met elkaar vergeleken. Een lezingencyclus waarin kennis en inzicht worden afgewisseld met praktische oefeningen en handige tips om meteen mee aan de slag te gaan: veel praktijkvoorbeelden, toepassingen en valkuilen.

STRATEGY STEPS

In-company workshops: hoe ontwerpt u zelf een strategie die écht werkt. Scherp en doelgericht. Met oog voor externe ontwikkelingen. Hoe creëert u draagvlak binnen uw eigen organisatie en hoe communiceert u uw strategie naar uw klanten. Na zes inleidingen en praktische workshops vertaalt u uw strategie naar de dagelijkse praktijk.

BUSINESS MODELS

Wat brengt u uw klant in rekening en wat is nu écht van waarde voor uw klant? Waar zitten de kosten en risico's in uw bedrijf en waar de opbrengsten? Met de workshop ‘business models’ komt u tot verrassende inzichten. Nieuwe kansen bieden zich aan, waarmee uw organisatie zich positief kan onderscheiden.

SCENARIO RISKS

Inzicht in trends is voorwaarde om u voor te bereiden voor de toekomst. Maar hoe onzeker zijn deze trends? Wat is hun impact? Met toekomstscenario's worden de consequenties van trends zo reëel als mogelijk in beeld gebracht. Aan de hand van de twentyfour-minute-scenario®methode gaat u meteen aan de slag.

AVANS STRATEGIC MANAGEMENT

De brug tussen wetenschap en uw dagelijkse beroepspraktijk: de intensieve deeltijd masteropleiding aan de Avans Hogeschool Breda leidt u in korte tijd op tot strateeg. De opleiding is geaccrediteerd door de NVAO. Meer informatie: Avans Strategic Management

STG/HMF TOEKOMSTVERKENNING

De leergang van de Stichting Toekomstscenario’s Gezondheidszorg verbindt trends en toekomstscenario's aan de strategie en businessmodellen van uw eigen organisatie. Meer informatie: Leergang toekomstverkenning

INNOVATIE COACH

Verscherp uw visie en creëer kansen met uw eigen innovatiecoach. Twee keer per jaar bespreekt u met uw coach uw plannen en vorderingen: vaak met onvermoede wendingen. De coach werkt systematisch, kritisch en inspirerend. Samen met uw coach maakt u een jaaragenda met haalbare doelen. Bij urgente vragen kunt een extra overleg plannen met uw eigen coach. De innovatiecoach is een succes bij het MKB en startende ondernemingen.